NOVAK ODUŠEVIO SVE NAVIJAČE! Đoković POTVRDIO učešće na turniru u REGIONU! Zna se i ko mu je PROTIVNIK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakularan duel.

NOVAK ODUŠEVIO SVE NAVIJAČE! Đoković POTVRDIO učešće na turniru u REGIONU! Zna se i ko mu je PROTIVNIK!

Foto: www.profimedia.rs

Posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković je odlučio da poseti Herceg Novi kako bi se odmorio pre nego što krene na poslednji Grend slem u sezoni - US Open.

Iako još uvek nije potvrđeno da li će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju, srpski teniser je najavio da će 17. septembra imati revijalni meč u Sofiji protiv velikog prijatelja Grigora Dimitrova.

Ovo će biti prvi put da Đoković pokaže svoje tenisko umeće u Bugarskoj, a ulaznice za predstojeći događaj su već bile u prodaji od osmog avgusta. Spektakularan događaj je izazvao veliko interesovanje kako u regionu, tako i u komšijskoj državi, gde bugarski mediji već najavljuju meč kao istorijski.

 

 

Novak je takođe izazvao veliku pažnju kada je na svom Instagram nalogu pozdravio Grigora Dimitrova rečima:

- Vidimo se uskoro Grigore - napisao je olimpijski šampion iz Pariza.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Novak Đoković je postigao svoje 99. veliko dostignuće u karijeri. Dakle, prema svim ciframa srpskom asu nedostaje još samo jedno kako bi zaokružio brojku, što dodatno podiže tenziju uoči njegovog narednog nastupa.

S obzirom na njegove dosadašnje uspehe, revijalni meč u Sofiji će svakako biti događaj koji će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading