JELENU ĐOKOVIĆ STREFIO HLADAN TUŠ VIKTORIJE BEKAM: Požalila joj se zbog DECE, evo koji ŠOK odgovor je dobila!

Autor:

Zabava

07.08.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Novak Đoković otišla na večeru kod Bekamovih, otkriveni detalji susreta!

JELENU ĐOKOVIĆ STREFIO HLADAN TUŠ VIKTORIJE BEKAM: Požalila joj se zbog DECE, evo koji ŠOK odgovor je dobila!

Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, ATA images

Jelena Đoković, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, u više navrata je otvoreno govorila o izazovima koje je doživela tokom odgajanja dece, kao i o ličnim problemima sa kojima se suočavala. Naime, Jelena je priznala da je prošla kroz krizu i anksioznost zbog pitanja kako da zaštiti svoju porodicu i decu od pritiska javnosti. Tokom tih teških trenutaka, potražila je savete od Viktorije i Dejvida Bekama.

Kako je objasnila jednom prilikom, Jeleni je najveći problem bio konstantno prisustvo paparaca, bez obzira na to u kojoj zemlji se nalaze. To je, prema njenim rečima, ometalo bezbrižno detinjstvo njene dece. Iz tog razloga, obratila se Bekamovima koji su, pored suočavanja sa britanskim paparacima, doživeli i pretnje o otmici njihovog sina. Međutim, Noletova supruga je zbog odgovara čuvenog para doživela kao "hladan tuš".

- Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda je to bilo šest godina, bili smo na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekam i ja sam došla sa pitanjem: "Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece" - ispričala je Đokovićka u emisiji "Kec na jedanaest", te nastavila:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jelena i Novak Đoković bili na večeki sa Bekamovima

Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. Dejvid i Viktorija su to samo prihvatili, rekli su: "Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost". Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam dali savet Jeleni Đoković

I ja sam u svakodnevnom prihvatanju situacija koje su mi nametnute ovom ulogom. Neke mnogo teže prihvatam nego druge i često se osećam kao da sam izdala svoju decu time što sam ih izložila brojnim ljudima koji slikaju, koji ih procenjuju. Kod nas ni rođendani, ni slave, ni krštenja, ni ništa ne može da prođe bez nekoga ko to snima - zaključila je Jelena Đoković u pomenutom gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading