HRVATI SE POKLONILI NOVAKU! Komšije PRIZNALE da je Đoković NAJVEĆI svih vremena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

HRVATI SE POKLONILI NOVAKU! Komšije PRIZNALE da je Đoković NAJVEĆI svih vremena!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, savladavši u finalu Karlosa Alkaraza iz Španije rezultatom 2:0.

Pre toga je srpski as ispisao zlatne stranice "belog sporta", sa brojnim titulama, osvojena 24 Gren slema i nezapamćenih uspeha u karijeri, ali reakcija komšiluka na njegov nedavni trijumf ipak je iznenadila mnoge.

Portal Index.hr sproveo je anketu među svojim čitaocima, postavljajući pitanje da li je Novak Đoković sada najveći teniser u istoriji?

Foto: printscreen/index.hr

 

Ponuđeni odgovori bili su:

1) Da, više nema razgovora

2) Da, ali bio je i pre olimpijskog zlata

3) Ne, ima boljih

Rezultati su iznenadili mnoge, budući da čak 54% od gotovo 39.000 ispitanika smatra da Novak sada zaista nema premca. Zanimljivo je da je 36% glasača smatralo da je Đoković bio najveći i pre osvajanja olimpijskog zlata, dok je samo oko 10% ispitanih izrazilo mišljenje da postoje bolji teniseri od njega.

Ovi rezultati jasno pokazuju koliko je Novak Đoković ostavio dubok trag u svetu tenisa i koliko je njegov uspeh prepoznat i van granica njegove rodne zemlje.

Nole je osvojio 24 Grend slem titule i ukupno 99 turnira, a njegova zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu samo je dodatno ojačala njegovu vodeću poziciju u svetu "belog sporta". Svojim neospornim talentom i upornošću, Đoković je postao sinonim za vrhunski uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading