RAJKOVIĆ SE ODLIČNO POKAZAO NA DEBIJU: Srpski golman sačuvao mrežu protiv italijanskog velikana!

Autor:

Sport

07.08.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavio sa odličnim partijama.

RAJKOVIĆ SE ODLIČNO POKAZAO NA DEBIJU: Srpski golman sačuvao mrežu protiv italijanskog velikana!

Foto: Tanjug/AP

Samo dva dana nakon impresivne prezentacije u Al Itihadu, srpski reprezentativni golman Predrag Rajković debitovao je na golu žuto-crnih sa velikim uspehom. Njegov tim uspeo je da ostvari pobedu protiv šampiona Italije, Intera iz Milana, rezultatom 2:0. Strelac oba gola bio je francuski reprezentativac Musa Dijabi, a Rajković je sjajnom odbranom uspeo da sačuva mrežu protiv moćnih ''neroazura''.

Pored Rajkovića i Dijbija, ekipu Lorana Blana činile su i druge zvezde evropskog i svetskog fudbala poput francuskih asova Karima Benzeme i Ngoloa Kantea, Brazilca Fabinja, Italijana Luiza Felipea, Portugalca Žote, Alžirca Usema Uara. Ovo je svakako bio izuzetno jak sastav koji je doprineo impresivnoj pobedi Al Itihada.

Foto: Starsport

Predrag Rajković

Na drugoj strani, ekipi Simonea Inzagija nedostajao je prvi strelac Lautaro Martinez, ali su se na terenu našli igrači poput golmana Jana Zomera, Matea Darmijana, Fderika Dimarka, Hakana Čalhanoglua, Nikola Barele, Markusa Tirama, Davidea Fratezia, Stefana de Vrija, Benžanima Pavara, Henrika Mkhitarijana, Denzela Dumfrisa. Interov naredni prijateljski meč zakazan je za 11. avgust u Londonu protiv Čelsija na Stamford Bridžu, dok će Al Itihad startovati u Saudi Pro ligi 24. avgusta protiv ekipe Al Kholood.

Ovo je bio izuzetno značajan trenutak za Predraga Rajkovića u njegovoj karijeri, dok su navijači Al Itihada sa nestrpljenjem očekivali njegov debi i bili više nego zadovoljni viđenim na terenu. Sa ovakvim početkom, Rajković je definitivno stavio do znanja da će biti ključna figura u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading