NADA UMIRE POSLEDNJA! Srbija ima ŠANSU da osvoji još jednu medalju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Ukrajinca pomogla srpskom rvaču.

NADA UMIRE POSLEDNJA! Srbija ima ŠANSU da osvoji još jednu medalju!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski rvač Parviz Nasibov uspeo je da se plasira u finale olimpijskog turnira u Parizu, u kategoriji do 67 kilograma u slobodnom stilu, što je izuzetno značajno za srpsku reprezentaciju.

Naime, ova vest otvara mogućnost za našeg reprezentativca Mate Nemeša da kroz repasaž dođe do bronzane medalje.

Nemeš se sada nalazi na samo dve pobede udaljenosti od osvajanja bronzane medalje za Srbiju. U osmini finala, Nasibov je eliminisao Nemeša, ali sada se pruža prilika srpskom rvaču da se izbori za odličje. Prva prepreka na tom putu je rvač Amantur Ismailov iz Kirgistana, a ukoliko Nemeš ostvari pobedu, sledi borba sa Hasratom Džafarovom.

Foto: www.profimedia.rs

Mate Nemeš

U borbi za finale, Nasibov se susreo sa Hasratom Džafarovom, a njihov duel bio je vrlo napet i završen je rezultatom 3:3. Na kraju je Nasibov slavio, budući da je poslednji osvojio bod. Posebno zanimljiv detalj jeste da je Ukrajinac završio borbu sa kompletno zatvorenim desnim okom, što je bila posledica jednog od brojnih sudara glavama tokom meča.

Sada su Nemešu neophodne dve pobede, a prva prepreka na tom putu je rvač Amantur Ismailov iz Kirgistana. Sledi borba sa Hasratom Džafarovom, a ukoliko Mate uspe da ostvari oba trijumfa u ovim duelima, doći će do značajnog uspeha u Parizu i doneti srpskoj reprezentaciji treću medalju na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading