"DELFINI" SAZNALI RIVALA U POLUFINALU! Na putu ka finalu stoji im LEGENDA srpskog vaterpola!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranike Uroša Stevanovića čeka težak posao.

"DELFINI" SAZNALI RIVALA U POLUFINALU! Na putu ka finalu stoji im LEGENDA srpskog vaterpola!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije saznala je svog narednog protivnika u borbi za finale Olimpijskih igara, nakon što je tim Sjedinjenih Američkih Država savladao Australiju posle velike borbe i peteraca rezultatom 11:10 (7:7 u regularnom toku).

Utakmica je bila puna preokreta, a Amerikanci su uspeli da se izbore za pobedu u dramatičnoj završnici.

Australija je silovito otvorila meč i stekla prednost od 4:1, činilo se da je Amerikancima bilo potrebno čudo da se vrate u igru. Međutim, reprezentacija SAD uspela je da preokrene rezultat i preuzme inicijativu, izjednačivši na 5:5, a potom i preokrenuvši na 6:5.

Foto: www.profimedia.rs

Selektor SAD Dejan Udovičić

Iako je Australija uspela da se vrati u meč i stigne do prednosti od 7:6, na kraju su pobednika odlučili peterci. Nakon nekoliko promašaja, Marko Vavić je pogodio poslednji peterac za SAD i doneo im prolaz u polufinale, gde će se sastati sa reprezentacijom Srbije.

Sjedinjene Američke Države predstavljaju iskusnog i jakog protivnika, ali vaterpolo reprezentacija Srbije ima kvalitetan tim i iskustvo u velikim takmičenjima. Sigurno da će legenda ovdašnjeg vatrerpola Dejan Udovičić biti najveća prepreka Stevanovićevoj četi, budući da poznaje igru "delfina" u dušu.

Podsetimo, srpska selekcija je do polufinala došla pobedom nad Grčkom rezultatom 12:1, a gol odluke na dve sekunde pre kraja utakmice postigao je kapiten našeg tima Nikola Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading