MAĐARI POTOPILI ITALIJANE I ZAKAZALI DUEL SA HRVATIMA: Očekuje nas pravi spektakl!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti veliki okršaj!

MAĐARI POTOPILI ITALIJANE I ZAKAZALI DUEL SA HRVATIMA: Očekuje nas pravi spektakl!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Mađarske ostvarila je veliku pobedu protiv Italije na Olimpijskim igrama, obezbedivši plasman u polufinale nakon izvođenja peteraca. Ključni trenuci meča bili su uzbudljivi, a junak pobede Mađara bio je čuvar mreže Soma Vogel. Vogel je prvo odbranio peterac Italijanima u poslednjem periodu, a zatim je impresivno zaustavio četiri šuta vaterpolista Italije ka golu Mađarske, osiguravajući tako pobedu za svoju ekipu.

Foto: Profimedia

Mađarska - Italija

Mađarska reprezentacija se plasirala među četiri najbolje ekipe na Olimpijskim igrama, što je izuzetno veliki uspeh za njih. Njihov naredni protivnik u polufinalu biće Hrvatska, koja je iznenadila i savladala aktuelnog prvaka Evrope, reprezentaciju Španije. U redovima Mađarske reprezentacije, igrač Manherc se istakao kao najefikasniji sa pet postignutih golova, dok je Grego Zalanki takođe zabeležio impresivan učinak sa tri gola.

Foto: Profimedia

Mađarska - Italija

U reprezentaciji Italije, igrači Di Fulvio i Ećenike su bili među najistaknutijima, postigavši po tri gola i pružajući snažan otpor protivnicima. Vaterpolo meč između Mađarske i Italije bio je izuzetno uzbudljiv i obe ekipe su pružile izvanrednu igru. Očekuje nas još uzbuđenja i napetosti u narednim mečevima na Olimpijskim igrama, a ljubitelji vaterpola sigurno nestrpljivo iščekuju polufinalne duele.

OSTALI REZULTATI:

SRBIJA - GRČKA 12:11

HRVATSKA - ŠPANIJA 10:8

SAD - AUSTRALIJA 11:10

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading