KRAJ KARIJERE ZA NADALA?: Španac doneo veoma bitnu odluku!

Autor:

Sport

07.08.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac rastužio navijače!

KRAJ KARIJERE ZA NADALA?: Španac doneo veoma bitnu odluku!

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal, jedan od najvećih teniskih šampiona današnjice, iznenadio je svoje fanove objavom na društvenim mrežama da neće učestvovati na ovogodišnjem US Openu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje o tome šta je dovelo do ovakve odluke.

- Zdravo svima, pišem danas da vas obavestim da sam odlučio da se ne takmičim na ovogodišnjem US Openu, mestu gde me vežu neverovatne uspomene. Nedostajaće mi te električne i specijalne noćne sesije u Njujorku u Asheu, ali mislim da ovog puta ne bih uspeo da dam sve od sebe - naveo je Španac i dodao:

- Posebno se zahvaljujem svim mojim obožavaocima iz SAD, svi ćete mi nedostajati i vidimo se drugi put. Srećno svima na uvek neverovatnom US Openu!  Moj sledeći događaj će biti Lejver kup u Berlinu - istakao je Nadal.

Nadal je kroz svoju karijeru pokazao izuzetnu posvećenost tenisu, ali i brigu o svom zdravlju. Ovaj potez sigurno nije donet olako, posebno imajući u vidu da je US Open jedan od najprestižnijih teniskih turnira, a Nadal je u prošlosti ostvario značajne uspehe upravo na ovom takmičenju.

U svakom slučaju, odluka jednog od najvećih sportskih imena današnjice uvek izaziva pažnju i postavlja pitanje o budućnosti tenisa. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i da vidimo kako će se Nadalov izostanak odraziti na ovogodišnji US Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading