LUDILO SA SREĆNIM KRAJEM! Pogledajte gol kapitena Jakšića koji je Srbiju odveo u POLUFINALE OI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" posle velike drame potopili Helene.

LUDILO SA SREĆNIM KRAJEM! Pogledajte gol kapitena Jakšića koji je Srbiju odveo u POLUFINALE OI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vateprolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je nakon triler završnice pobedila Grčku rezultatom 12:11.

Gol odluke, na dve sekunde pre isteka poslednje četvrtine, postigao je Nikola Jakšić. Kapiten "delfina" je preciznim udarcem sprečio da utakmicu odlučuju peterci, te su izabranici Uroša Stevanovića prekinuli crnu seriju od tri vezana poraza u pravom trenutku.

Zaspala je odbrana Srbije na pet sekundi pre poslednjeg zvuka sirene, što je kaznio Angelos Vlahopulos i izjednačio na 11:11, pa su mnogi tada pomislili da će pobednik biti odlučen sa peteraca.

 

 

Usledila je, međutim, "strela" Jakšića sa gotovo polovine terena, za koju golman Grčke nije imao rešenje, a lopta je poput najvećeg projektila, od prečku završila u golu Helena. Slavlje "delfina", ali i svih navijača Srbije moglo je da počne, dok su Grci u čudu gledali šta im se dogodilo.

Kako je junak srpskih vaterpolista i predvodnik ove generacije, postigao gol vredan polufinala Olimpijskih igara pogledajte u video snimku:

Podsetimo, "delfini" su u grupnoj fazi doživeli tri poraza, od Australije, Španije i Mađarske, ali su zabrlistali kada je bilo najpotrebnije i nastavljaju put ka novom olimpijskom zlatu.

Srbija će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Australija-Sjedinjene Američke Države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading