HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST! Lavovi, očekuje vas važan poslovni sastanak, Jarčevi, mnogo izlazaka vam može pomoći da upoznate srodnu dušu!

Autor:

Vesti

08.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST! Lavovi, očekuje vas važan poslovni sastanak, Jarčevi, mnogo izlazaka vam može pomoći da upoznate srodnu dušu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi,  uspešan dan za one koji se bave građevinom, nekretninama i uslužnim delatnostima. Proširićete krug stalnih saradnika. Blizanci, nepredvidivi razvoj situacije u okviru vaše poslovne saradnje s inostranstvom ili stranom kompanijom. Pripremite rezervni plan. Lavovi, danas vas očekuje veoma važan poslovni sastanak. Ukoliko budete povukli pravi potez, ostvarićete vanrednu zaradu. 

Bikovi, nepoverenje između vas i partnera uspećete da prevaziđete otvorenim razgovorom. Rakovi, između vas i partnera pojavila se distanca. Ukoliko nezadovoljstvo partnerom traje već duže, možete se odlučiti za prekid veze. Jarčevi, bogat društveni život i mnogo izlazaka omogućiće vam da upoznate nove zanimljive osobe. Tako možete sresti i srodnu dušu. Vodolije, strastvena ljubavna avantura na nekom putovanju ili obnavljanje veze s osobom iz vaše prošlosti.

Device, zdravlje vam je odlično.  Vage, pritisak vam varira. Ribe, muči vas glavobolja. Strelčevi, osećate se dobro.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading