CELA SRBIJA ĆE BITI UZ DELFINE! Poznat termin utakmice protiv Udovičićevih Amerikanaca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dva koraka predstoje do zlata.

CELA SRBIJA ĆE BITI UZ DELFINE! Poznat termin utakmice protiv Udovičićevih Amerikanaca!

Foto: VSS

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je izvanredan uspeh plasiravši se u polufinale Olimpijskih igara, što joj je sedmi put zaredom pošlo za rukom.

U izuzetno uzbudljivom meču sa Grčkom, naši vaterpolisti su slavili rezultatom 11:10, a junak pobede bio je Nikola Jakšić, čiji je gol doneo odlučujuću prednost ekipi.

Nakon ovog veličanstvenog trijumfa, pred našom reprezentacijom je izazovni duel sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u borbi za finale. Selektor američkog tima, Dejan Udovičić, takođe je dobro poznato lice srpskom vaterpolu, što ovaj susret čini dodatno interesantnim. Utakmica je zakazana za petak u 14:35 časova.

Foto: Profimedia

Selektor Stevanović sa reprezentativcima Srbije

Drugi polufinalni par čine aktuelni svetski šampioni, Hrvatska, i višestruki olimpijski šampioni, Mađarska. Ove dve moćne selekcije suočiće se istog dana u terminu od 19:35, obećavajući još jedan uzbudljiv vaterpolo spektakl na Olimpijskim igrama.

- Pre svega mislim da je ovo nagrada za ono što smo prošli kao ekipa u poslednjih godinu dana, od ispadanja iz četvrtfinala, stvarno svaka čast ekipi na borbi do kraja. Verujem da niko nije zadovoljan s ovim, drago nam je, itekako nam je drago, ali ništa nismo još uradili. Moramo još dve utakmice da pobedimo - rekao je Jakšić posle pobede nad Grcima.


Očekuje nas uzbudljiv završetak vaterpolo takmičenja na Olimpijskim igrama, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovih velikih duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading