SKANDALČINA VEKA, ORILA SE CRNA GORA! Maja, Stanislav i Desingerica UHVAĆENI TOKOM VRELE AKCIJE U KOLIMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima!

SKANDALČINA VEKA, ORILA SE CRNA GORA! Maja, Stanislav i Desingerica UHVAĆENI TOKOM VRELE AKCIJE U KOLIMA! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock, ATA images

Popularna starleta Maja Marinković nedavno je zajedno sa svojim partnerom, Stanislavom Krofakom, otišla na odmor u Crnu Goru, gde su proveli nekoliko dana na obali Jadranskog mora. Njihovo putovanje je postalo predmet pažnje medija i njihovih pratilaca, kada su na društvenim mrežama podelili video u kojem su prikazali svoju sreću i ljubav dok su uživali na prelepoj plaži. Ovaj odlazak na more bio je više od običnog odmora za par; bio je to i način da širokom auditorijumu pokažu da njihova veza i dalje cveta, uprkos svim prethodnim spekulacijama i tračevima koji su kružili o njihovom odnosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Od početka njihove veze, Maja i Stanislav su se suočavali sa brojnim izazovima. Mnogi su im predviđali propast i sumnjali u trajnost njihove ljubavi, ali su oboje ostali odlučni da nastave zajedno. Ignorisali su negativna mišljenja i kritikovanje, fokusirajući se na izgradnju svoje veze koja je, prema njihovim rečima, bazirana na iskrenom prijateljstvu i međusobnom poštovanju.

Odmor u Crnoj Gori im je omogućio da se distanciraju od svakodnevnih obaveza i posvete jedno drugome. Ova pauza je bila savršena prilika da se osveže i uživaju u trenutku, što su prikazali kroz prelepe fotografije i video snimke koje su podelili sa svojim pratiocima. Ti trenuci su jasno pokazali da njihova ljubav nije samo prolazna faza, već duboka i trajna, a snimci sa obale Jadranskog mora bili su dokaz njihove posvećenosti jedno drugom.

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Krofak i Maja

Međutim, jedna od njihovih objava izazvala je brojne kontroverze. Maja je objavila fotografiju sa Stanislavom, a uz sliku je bila postavljena pesma popularnog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, i njegov hit "Čokolada". Maja je, u svom fazonu, zamešala uz hit popularnog repera i dovela atmosferu na primorju do usijanja.

Poznato je da Maja često koristi društvene mreže da komunicira sa svojim simpatizerima na specifičan način, a mnogi su ovaj potez shvatili kao aluziju ili "bockanje" Desingerice. Naime, Desingerica je poznat po tome što trenutno radi na Crnogorskom primorju, a prethodno su se pojavili tračevi da je bio u bliskim odnosima sa Majom. Stoga je objava sa pesmom dodatno uzburkala javnost i pokrenula nove spekulacije o njenom odnosu sa reperom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading