MNOGI SU SE PITALI ŠTA SE NALAZI UNUTRA? Đoković OBJAVIO šta je dobio osim ZLATA u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji slavio u pariškom finalu.

MNOGI SU SE PITALI ŠTA SE NALAZI UNUTRA? Đoković OBJAVIO šta je dobio osim ZLATA u Parizu!

Foto: Profimedia

U nedelju popodne, na stadionu "Filip Šatrije" u Parizu, Novak Đoković je ostvario svoj najveći san osvajanjem zlatne medalje u tenisu na Olimpijskim igrama.

Ovaj trofej je nedostajao u njegovoj bogatoj karijeri, te je njegova pobeda izazvala ogromno oduševljenje kako kod njegovih navijača, tako i kod ljubitelja "belog sporta" širom sveta.

Na pobedničkom postolju, rekorder po broju Gren slem titula je ponosno držao zlatnu medalju u levoj ruci, dok je u desnoj ruci držao kutiju sa poklonom. Pored njega su se našli srebrni Karlos Alkaraz i trećeplasirani Italijan Lorenco Museti, kome je pripala bronzana medalja, čime je kompletirana lista osvajača odličja na najprestižnijem planetarnom sportskom takmičenju.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pored odličja, osvajači medalja su dobili i poster znamenitosti Pariza kao sećanje na Olimpijske igre u prestonici Francuske, koji se nalazio u poklon kutiji.

Ovi suveniri su izrađeni od strane umetnika Iga Gatonija, koji je radio na njima dva postera od 19. septembra 2023. godine do 19. januara 2024. godine. Za izradu je utrošio 2.000 sati, a posteri će ostati simboli Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u glavnom gradu Francuske.

Svi koji se trenutno nalaze u Parizu, ili će se naći u narednom periodu, moći će da kupe ovaj suvenir po ceni od 29 evra. Ovo će biti izuzetna prilika da ljubitelji sporta i Olimpijskih igara sačuvaju trajno sećanje na ovaj veliki događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading