OBJAVLJEN SPISAK KANDIDATA ZA MVP OI! Nikola Jokić je na NJEMU! Evo kako se KOTIRA najbolji igrač Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešićeve "orlove" u polufinalu čeka duel sa nepobedivim Amerikancima.

OBJAVLJEN SPISAK KANDIDATA ZA MVP OI! Nikola Jokić je na NJEMU! Evo kako se KOTIRA najbolji igrač Srbije!

Foto: Starsport

Jokić protiv Dejvisa

Olimpijske igre u Parizu ulaze u završnu fazu, a košarkaški turnir donosi uzbuđenje do samog kraja. U četvrtak su na programu polufinalni mečevi u kojima će snage odmeriti Srbija i Sjedinjene Američke Države, odnosno, domaćin  Francuska i svetski šampion Nemačka.

Pred pomenute utakmice, objavljena je lista od 10 košarkaša koji će se boriti za titulu najkorisnijeg igrača takmičenja.

Glavni favorit je američki superstar Lebron Džejms, značaj "Kralja" na igru i liderstvo SAD-a su dobro poznati širom sveta. Međutim, na drugom mestu se nalazi srpski reprezentativac Nikola Jokić, čime je još jednom potvrđena njegova izuzetna forma i uticaj na igru Pešićevih "orlova".

Zanimljivo je da se na trećem mestu nalazi organizator igre Nemaca, Denis Šruder, čime je došao do zasluženog priznanja za svoje performanse na terenu.

 

 

Dželat Srbije iz prvog meča grupne faze i još jedan superstar SAD, Kevin Durent zauzima četvrto mesto na listi, dok petu poziciju drži Franc Vagner iz Nemačke.

Na ovom spisku nalazi se još jedan naš košarkaš, kapiten selekcije Srbije, Bogdan Bogdanović, najviše jer je njegov doprinos timu bio od krucijalnog značaja u prethodnim mečevima sa Portorikom, Južnim Sudanom i Australijom.

Tu su još francuski reprezentativci Viktor Vebanjama i Geršon Jabusele, potom Amerikanac Entoni Dejvis, dok listu na desetom mestu zaključuje Danijel Tajs iz Nemačke.

Srbija u četvrtak od 21 čas igra protiv Sjedinjenih Američkih Država, dok će "panceri" protiv Francuza odmeriti snagu u drugom polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading