ŠTA JOŠ IMAJU U RUKAVU!? Selektor Amerike BRUTALNO ponizio Srbiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo treba da nam bude motiv više!

ŠTA JOŠ IMAJU U RUKAVU!? Selektor Amerike BRUTALNO ponizio Srbiju!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su u utorak ostvarili neverovatnu pobedu nad Australijom rezultatom 95:90, nakon što su imali zaostatak od čak 24 poena. Međutim, neće biti vremena za odmor jer već u četvrtak ih očekuje novi izazov na Olimpijskim igrama - duel protiv Sjedinjenih Američkih Država. Iako se očekuje da će Amerikanci biti težak protivnik, postoji prostor za nadu.

Selektor SAD, Stiv Ker, raspolaže gotovo jednakim brojem vrhunskih igrača, dok kod Svetislava Pešića situacija zahteva snažan timski duh kako bi se savladao individualni kvalitet protivnika. Ker ističe da najveća opasnost preti od Nikole Jokića, ali istovremeno izražava zabrinutost zbog drugih nepoznatih faktora.

- Ne smemo se uspavati samo zato što smo ih dva puta pobedili. Moramo biti spremni za njihov najbolji napor. Moramo razmišljati o tome šta će raditi drugačije. Jokić, pretpostavljam da bi mogao igrati 40 minuta. Šta još imaju u rukavu - poručio je Ker.

Foto: Profimedia

Stiv Ker

Duel Srbije i Amerike zakazan je za četvrtak od 21 čas, a očekuje se da će biti neizvesna borba između dva vrhunska košarkaška tima. Srbija će morati da pokaže izuzetnu borbenost i timski duh kako bi se suprotstavila individualnom kvalitetu američkih košarkaša. S obzirom na dosadašnje rezultate i iznenađenja na Olimpijskim igrama, sve je moguće. Navijači s nestrpljenjem očekuju ovaj veliki sportski spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading