CIFRA DA SE SMRZNEŠ! Evo koliko je koštao Novakov sat koji je nosio u finalu OI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković doneo Srbiji drugu zlatnu medalju u Parizu.

CIFRA DA SE SMRZNEŠ! Evo koliko je koštao Novakov sat koji je nosio u finalu OI! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Među temama koje su privukle pažnju prilikom dodele medalja na Olimpijskim igrama u Parizu, bila je vrednost satova koje su nosili osvajač zlatne medalje Novak Đoković, srebrni Španac Karlos Alkaraz i bronzani Italijan, Lorenco Muzeti.

Novak Đoković je nosio Hublot Big Beng Meka sa plavim keramičkim kućištem, mat plavim skeletnim brojčanikom, plavom gumenom trakom, safirnim kristalom, 10-dnevnom rezervom snage i vodootpornošću do 100 metara dubine. Vrednost ovog sata iznosi impresivnih 26.200 evra, što je samo jedan od pokazatelja njegovog uspeha i statusa u svetu tenisa.

Dok je Novak Đoković nosio Hublot, Karlos Alkaraz i Lorenco Muzeti su se odlučili za satove drugog proizvođača. Vrednost Karlosovog sata iznosi 52.000 evra, dok je Lorenco nosio Rolex čija je vrednost 18.000 evra. Ovi satovi nisu samo luksuzni dodaci na rukama mladih tenisera, već i simbol njihovog rastućeg uspeha u svetu "belog sporta".

Osim zlatne medalje, najbolji teniser u istoriji je dobio i poklon, a navijače je zanimalo o čemu se radi. Samo dan posle finala, otkriveno je šta se nalazilo u kutiji.

Pored odličja, osvajači medalja su dobili i poster znamenitosti Pariza kao sećanje na Olimpijske igre u prestonici Francuske, koji je dodeljen kao poklon.

Ovi suveniri su izrađeni od strane umetnika Iga Gatonija, koji je radio na njima dva postera od 19. septembra 2023. godine do 19. januara 2024. godine. Za izradu je utrošio 2.000 sati, a posteri će ostati simboli Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u glavnom gradu Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading