TEŽAK PEH ZA AMERE! Lebron NEIZVESTAN za Srbiju! Ali, nije jedini! I NJEGOV nastup je pod znakom PITANJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Stiv Ker u problemima.

TEŽAK PEH ZA AMERE! Lebron NEIZVESTAN za Srbiju! Ali, nije jedini! I NJEGOV nastup je pod znakom PITANJA!

Foto: Tanjug/AP

Američki košarkaš Lebron Džejms doživeo je nezgodan udarac tokom meča sa Brazilom, kada je bio primoran da napusti teren zbog krvarenja arkade.

Selektor Sjedinjenih Američkih Država, Stiv Ker je potvrdio da je najbolji igrač Los Anđeles Lejkersa dobio četiri šava posle udarca laktom, ali se očekuje da bude spreman za predstojeći meč sa Srbijom.

Još jedan zdravstveni problem muči američku reprezentaciju, jer je njihov centar Džoel Embid lakše povredio skočni zglob tokom pomenutog meča. Ipak, Ker ističe da se očekuje da će prva zvezda Filadelfije Seventisiskers biti spremna za utakmicu sa Pešićevim "orlovima", nakon što je pružio odličnu igru tokom meča sa izabranicima Aleksandra Petrovića.

Foto: www.profimedia.rs

Jokić i Džoel Embid u duelu Srbije i SAD, Tejtum prati akciju

Srbija će se sastati sa Sjedinjenim Američkim Državama u polufinalu Olimpijskih igara, u reprizi susreta prve faze takmičenja u Grupi C, između ove dve selekcije, koju je novi "drim tim" rešio ubedljivo u svoju korist (110:84).

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas, a očekuje se velika borba u "finalu pre finala".

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, izrazio je poštovanje prema američkoj reprezentaciji, ali istovremeno naglasio da se srpski tim ne plaši izazova koji ih očekuje.

- Svi znamo kakva je ekipa SAD, već smo se sastajali sa njima na prvenstu i u pripremnom periodu, znamo šta nas očekuje i koliko će biti zahtevna fizički i mentalno. Polufinale Ol, neće izostati želja i borbe, uz dozu sreće i sa savršenom utakmicom možemo da dođemo do pobede. Jedva čekamo i nadamo se pobedi - rekao je Pešić.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading