NOVAK ŠOKIRAO CEO SVET! Evo šta je Đoković URADIO posle osvajanja ZLATNE MEDALJE u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko se odlučuje na takav potez.

NOVAK ŠOKIRAO CEO SVET! Evo šta je Đoković URADIO posle osvajanja ZLATNE MEDALJE u Parizu!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, napokon je ostvario svoj san osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

U sjajnom finalu, rekorder po broju Gren slem titula (24) je trijumfovao nad Karlosom Alkarazom iz Španije rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 7:6), pružajući publici nezaboravan teniski spektakl.

Ovo je bila prva zlatna medalja za Đokovića na najvećem planetarnom sportskom događaju, a emocije koje su ga preplavile nakon finala jasno su pokazale koliko mu je značio trijumf u "gradu svetlosti". Sam Nole je izjavio da mu je osvajanje najsjajnijeg odličja najveći uspeh u karijeri, što dodatno naglašava važnost ovog trenutka za njega.

Republika

Foto: printscreen

Novi izgled sajta Novaka Đokovića

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković je napravio značajnu promenu na svom sajtu. Na "pozadini" sajta sada se nalazi slika srpskog asa sa zlatnom medaljom, dodajući još jednu vrednu nagradu pored grend slem trofeja i trofeja sa Završnog mastersa.

Ova promena je iznenadila ceo svet, s obzirom na to da Novak retko pravi izmene na svom sajtu. Međutim, tim gestom je jasno pokazao koliko mu znači što je mogao da obraduje Srbiju osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Iako još uvek nije objavio na svom sajtu koji će mu sledeći turnir biti, Novak Đoković je zasluženo posvetio vreme slavlju i odmoru nakon istorijskog trijumfa u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading