NAKON 3 GODINE OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Beživotno telo joj pronađeno u STANU, a sada obelodanjeni svi DETALJI TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

06.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada jutjuberka Kika Đukić tragično je završila svoj život, a sada je otkriven način na koji je preminula.

NAKON 3 GODINE OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Beživotno telo joj pronađeno u STANU, a sada obelodanjeni svi DETALJI TRAGEDIJE!

Foto: Instagram.com

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu 8. decembra 2021. Telo je pronađeno oko 23.40, a nema tragova nasilne smrti. Prema nalogu tužioca, telo je preneto na obdukciju, gde će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađene određene materije (lekovi i opijati), koje su odnete na veštačenje. 

Ono što je bilo poznato jeste da se Kika na dnevnom nivou nosila sa strašnim teretom nasilja na internetu, mnogi jutjuberi su je prozivali, pozivajući svoje pratioce da pokojnoj devojčici ostavljaju stravične negativne komentare ispod fotografija. 

Foto: Instagram.com

Kika Đukić slike sa Instagrama

 


Reakcija porodice i prijatelja

Smrt je potvrdila i Kristinina majka Nataša na društvenoj mreži Instagram.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

 

Foto: Printscreen/KlikTV

Majka Kike Đukić, Nataša

 

Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi na društvenim mrežama ostavljaju brojne poruke, kojima se opraštaju od Kike.


Karijera i uticaj

Kristina Đukić, poznatija kao Kika, bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka, čiji Jutjub kanal je imao impresivnih 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. u Beogradu. Njena smrt je ostavila snažan utisak na njenom brojnim fanovima i pratiocima, kao i na široj javnosti.

Ovaj tragičan događaj baca svetlo na izazove s kojima se suočavaju mladi ljudi koji streme ka slavi na društvenim mrežama, kao i na važnost mentalnog zdravlja i podrške u zajednici.

 


Tragična smrt Kristine Kike Đukić potresla je javnost i ostavila veliku prazninu u svetu jutjubera i gejmera. Njeni fanovi i prijatelji će je pamtiti po njenom talentu i pozitivnom uticaju koji je imala na svoju publiku. Ovaj događaj takođe naglašava važnost pažnje prema mentalnom zdravlju i podrške za one koji se bore sa unutrašnjim izazovima.

SOS TELEFON ZA POMOĆ

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra Srce od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading