GRBIĆ I POLJSKA DOBILI PROTIVNIKA U FINALU OI: Francuzi isprašili Italijane!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće veliki spetkakl,.

GRBIĆ I POLJSKA DOBILI PROTIVNIKA U FINALU OI: Francuzi isprašili Italijane!

Foto: Profimedia

Odbojkaši Francuske plasirali su se u finale Olimpijskih igara u Parizu, nakon što su večeras savladali Italiju rezultatom 3:0 (25:20, 25:21, 25:20). Izabranici selektora Italijana Andree Đanija ubedljivom igrom obezbedili su svoje mesto u finalu, ostavljajući iza sebe snažnu italijansku ekipu.

U ovoj utakmici, Francuska je pokazala izuzetnu igru, dominirajući tokom celog meča i osvajajući sve setove sa ubedljivom razlikom. Njihova timska kohezija i preciznost u napadu i odbrani doneli su im zasluženu pobedu i plasman u finale.

Sa druge strane, Poljska, predvođena iskusnim Nikolom Grbićem, imala je težak put do finala. U dramatičnom polufinalnom susretu, Poljaci su savladali selekciju SAD rezultatom 3:2 (25:23, 25:27, 14:25, 25:23, 15:13). Ova izuzetno napeta utakmica obeležena je izuzetnom borbom i neizvesnošću do samog kraja.

 

Finale između Francuske i Poljske, koje se igra u subotu, 10. avgusta, od 13 sati, obećava da će biti prava sportska poslastica. Očekuje se velika borba za zlato između dve izuzetno jake i talentovane ekipe, a ljubitelji odbojke već s nestrpljenjem iščekuju ovaj spektakl na terenu.

Ostaje nam da sačekamo subotu kako bismo videli ko će odneti pobedu i osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Svakako, očekuje nas uzbudljiv meč i prilika da vidimo vrhunsku odbojku u borbi za najsjajnije odličje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading