NIKOLA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU U FINALU OI! Odmah se OGLASIO i Vanja Grbić! Čestitao bratu, pa pomenuo i njihovog oca Miloša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh ostvario je legendarni reprezentativac naše države.

NIKOLA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU U FINALU OI! Odmah se OGLASIO i Vanja Grbić! Čestitao bratu, pa pomenuo i njihovog oca Miloša!

Foto: printscreen/instagram

Muška odbojkaška reprezentacija Poljske ostvarila je veliki uspeh plasiravši se u finale Olimpijskih igara, gde će se boriti za drugo zlato na najvećoj smotri svetskog sporta.

Poslednji put Poljaci su osvojili zlato 1976. godine u Montrealu, a sada će se suprotstaviti domaćinu Francuskoj u borbi za najsjajnije odličje.

Poljaci su ostvarili veliki preokret u duelu sa Amerikancima, nakon očajnog trećeg seta i minusa uspeli su da se vrate, a u petom setu su došli do pobede koja ih je odvela u finale. Ovaj trijumf vredan prolaska u finale donosi veliko uzbuđenje i nesumnjivo će biti motivacija za još veći uspeh u poslenjem odbojkaškom meču na turniru.

 

 

Nikola Grbić, legendarni srpski as, sada ostvaruje značajan trenerski uspeh u Poljskoj, kao selektor ove reprezentacije. Njegov brat Vanja pruža mu veliku podršku, a posle pobede nad Sjedinjenim Američkim Državama, na svom Instagram profilu objavio je selfi sa Nikolom uz moćan opis u kom je citirao njihovog oca.

- "Pa, nije bilo loše" rekao bi pokojni otac Miloš....I nije bilo loše. Daće Bog da bude još bolje - oglasio se Vanja Grbić.

Ovo pokazuje da je porodica Grbić uvek uz Nikolu i pruža mu podršku u njegovim naporima da donese poljskoj odbojci drugu zlatnu medalju na OI, koja se čeka 48 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading