NEKO OOOZGO SIGURNO GLEDA! Moćne reči Nemanje Vica nakon dramatične pobede nad Grcima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Delfini'' potopili Grke za polufinale!

NEKO OOOZGO SIGURNO GLEDA! Moćne reči Nemanje Vica nakon dramatične pobede nad Grcima!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je neverovatan trijumf u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu, pobedivši Grčku rezultatom 12:11. Odlučujući gol postigao je Nikola Jakšić u poslednjoj sekundi meča, čime su "delfini" izborili plasman u polufinale. Nemanja Vico izneo je svoje utiske nakon ovog epskog duela.

- Nismo istrošili sve emocije večeras, čekaju nas još dve utakmice. Ova sledeća je možda i presudna za finale. Nemam šta da kažem, samo gledamo sledeću utakmicu, rival će biti Australija ili Amerika. Pripremamo se, gledamo svog protivnika sledećeg. Nismo večeras razmišljali ni o čemu osim o Grčkoj. Dali smo poslednje atome snage večeras na utakmici. Od prvog do poslednjeg. Čestitao bih svojoj ekipi na izuzetnoj borbenosti. Nismo padali, verovali smo do samog kraja. Kažem, nadam se da nismo istrošili sve emocije i svu snagu, jer nas čeka polufinale i nadam se da će biti isto ovako u našu korist. I eto, zahvaljujem se svim ljudima koji su verovali u nas - rekao je Vico.

Srbija je prošla dalje nakon projektila Nikole Jakšića u poslednjim sekundama, a Vico je prokomentarisao taj pogodak.

- Pa ne znam, glupo mi je više da govorim, ali stvarno mislim da neko odozgo sigurno gleda. I sam žreb i sve kako se namestilo posle ovakve grupe, gde nismo baš dobro igrali. Mislim da stvarno, ono što kažemo, Srbija i s verom u Boga i to je to. Nema šta drugo - poručio je i nastavio:

- Samo večeras da se opustimo, sutra ćemo da razmišljamo o tome. Kažem, nadam se, a i siguran sam da ćemo dati i više nego što smo dali danas da uđemo u finale Olimpijskih igara. Zato što je to san svakog sportiste, ne samo nas ovde. Stvarno sam presrećan i ispunjen sam. I mnogo mi je drago što je ova ekipa prebrodila to četvrtfinale, koliko smo puta ispadali. Stvarno sam presrećan, ne znam šta bih još više rekao - naveo je Vico.

Srbija je u grupnoj fazi igrala ispod svog nivoa, pa je Nemanja upitan da li se osećao otpisano pre četvrtfinala.

- Pa u jednu ruku, ne mogu da kažem otpisani, ali bilo je u smislu da li ćemo da pronađemo svoju igru. Već je odmicao turniri i sve, ali mislim da nam je ova utakmica tako nas je lansirala, da kažem, u nebesa. Mislim da smo svi dobili sigurnost i mislim da smo svi željni uspeha. Konačno, od prvog pa do poslednjeg, da se borimo jedna za drugog - jasan je Nemanja Vico.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading