ŠTA URADI, ČOVEČE? I Novak bi mu SKINUO kapu! Da li smo dobili NAJLUĐI POTEZ u istoriji tenisa? (VIDEO)

Autor:

Sport

07.08.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno šta je uradio u meču protiv Amerikanca.

ŠTA URADI, ČOVEČE? I Novak bi mu SKINUO kapu! Da li smo dobili NAJLUĐI POTEZ u istoriji tenisa? (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Ben Šelton i Aleksander Bublik

U teniskom svetu se često dešavaju neobične situacije, ali ono što se dogodilo na mastersu u Montrealu definitivno je izazvalo iznenađenje i smeh kod publike i samih igrača.

Kazahstanski teniser Aleksander Bublik postao je centralna tema fanova "belog sporta", pošto je na neverovatan način pokušao da osvoji poen protiv Amerikanca Bena Šeltona.

Na samom kraju meča, dok je Šelton servirao za pobedu, Bublik se našao u nezavidnoj situaciji, predaleko od loptice koja je letela ka njemu. Svestan da ne može da je stigne, odlučio je da pokuša nešto potpuno neočekivano - bacio je reket na beton u nadi da će loptica pasti na protivničku stranu, osvajajući poen na spektakularan način.

Međutim, umesto očekivanog rezultata, njegova neobična akcija dovela je do toga da poen ipak pripadne Šeltonu, jer je reket udario u dno mreže nakon što ga je Bublik bacio.

Nakon što je poen poništen, Šelton nije mogao da veruje šta se upravo dogodilo. Prišao je mreži, zagrlio protivnika i obojica su počela da se smeju, svesni apsurdnosti situacije. Iako nije uspeo da osvoji poen na ovaj nekonvencionalan način, Bublik je definitivno ostavio neizbrisiv utisak na terenu i među publikom.

Nema sumnje da je ovim potezom Kazahstanac "izazvao" najboljeg u istoriji Novaka Đokovića da olimpijski šampion u nekim od svojih narednih mečeva uradi slično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading