GOL JAKŠIĆA NEREGULARAN!? Selektor Grčke GRMEO nakon poraza od Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramne reči selektora Grčke.

GOL JAKŠIĆA NEREGULARAN!? Selektor Grčke GRMEO nakon poraza od Srbije!

Foto: Tajnug/AP

Vaterpolisti Srbije ostvarili su izvanredan uspeh plasiravši se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. U četvrtfinalu su savladali favorizovanu Grčku rezultatom 12:11, a gol odluke postigao je neverovatni Nikola Jakšić samo 1.2 sekunde pre kraja. Ovaj trijumf je izazvao veliko oduševljenje među navijačima, ali i iznenađenje s obzirom na jakog protivnika.

Teodoros Vlahos, selektor vaterpolista Grčke, bio je vidno potresen posle meča, ne mogavši da se pomiri sa porazom od Srbije. 

- Ovo je jedan od onih mečeva u kojima ne možete da stvorite razliku. Stekli su prednost golom koji po mom mišljenju nije trebalo da bude priznat, Mandić je bio dve sekunde ispred svih mislim. Naravno da se dešavaju ovakve stvari. Bilo je fer da ovaj meč ode u penale. Ovo je Srbija koju smo očekivali, znali smo da će se boriti do kraja. Nisu nas stavili pod veliki pritisak. Izgubiti golom razlike na tri sekunde pre kraja, kada ste se taman vratili, štetaa. Šteta je što nismo uzeli medalju - poručio je Vlahos i dodao:

- Nije važno ko je protivnik u četvrtfinalu. Srećan sam zbog svojih momaka, imali smo rešenja, pokazali strast. Ipak, poraz je bio pravi ubod u srce. Daćemo sve od sebe za što bolju poziciju - jasan je Teodoros Vlahos.

Srbiju u polufinalu očekuje meč sa boljim iz duela SAD i Australije. Ovo će biti izuzetno zanimljiv meč, s obzirom na veliko iskustvo i kvalitet ovih ekipa. Vaterpolo reprezentacija Srbije ima priliku da nastavi sa izvanrednim rezultatima i da se bori za još jednu medalju na Olimpijskim igrama. S obzirom na izjavu selektora Grčke, očekuje se da će i naredni meč biti veoma neizvestan i dramatičan, te da će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile što bolji rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading