NOVO OGLAŠAVANJE ANGELINE TOPIĆ! Jake REČI srpske atletičarke posle povrede u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje je nažalost završila povređena i bez medalje.

NOVO OGLAŠAVANJE ANGELINE TOPIĆ! Jake REČI srpske atletičarke posle povrede u Parizu!

Foto: Profimedia

Angelina Topić je neslavno završila učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, zbog teške povrede koju je zadobila.

Mlada srpska atletičarka privukla je pažnju javnosti svojom neverovatnom požrtvovanošću, uprkos teškoj povredi skočnog zgloba. Nažalost, njen nastup u finalu skoka uvis nije bio obeležen osvajanjem neke od medalja, ali je njen izuzetan napor i hrabrost ostavio snažan utisak.

Iako je povreda skočnog zgloba sprečila Angelinu da se bori za medalju, ona je uspela da preskoči dve visine i ostvari rezultat od 1.92 metra, čime je izborila plasman u finale. Njen talenat i odlučnost su neosporni, a njen podvig je inspirisao mnoge ljude širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

 

Danas se Angelina obratila svim pratiocima na Instagramu, uputivši emotivnu zahvalnost za podršku koju je dobila u teškim trenucima. 

- Nadam se da još uvek imam privilegiju da sebe nazivam olimpijskim finalistom, ili barem mogu definitivno da kažem da sam se zvanično kvalifikovala za finale na jednoj nozi (bukvalno) haha... Nije rezultat kakvom sam se nadala, ali ponosno držim glavu i ostajem privržena svojoj veri. Ostajem motivisana i odlučna, znajući da će sve na kraju doći na svoje mesto - oglasila se Topićeva i dodala:

Hvala vam svima na neverovatnoj podršci i što ste mi pomogli da ostanem stabilna u ovom teškom trenutku - napisala je srpska atletičarka na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading