ZVEZDI SE SMEŠI PUT U SKANDINAVIJU! Norvežani na korak od Marakane!

Autor:

Sport

07.08.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za crveno-bele ovo ne bi trebalo da bude problem!

ZVEZDI SE SMEŠI PUT U SKANDINAVIJU! Norvežani na korak od Marakane!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Bodo Glinta pobedili su Jageloniju minimanlnim rezultatom 1:0 u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Norveški tim je došao do trijumfa zahvljajujući autogolu Adrijana Dijegeza u 58. minutu. Ovaj rezultat zanima i Crvenu zvezdu, pošto ko bude bolji iz ovog dvomeča ide na megdan šampionu Srbiju u plej-ofu najelitnijeg evropskog takmičenja.

U prvom poluvremenu, Bode Glimt je dominirao, a jedinu priliku propustio je Patrik Berg. Uspešno su prekinuli "uspavanku" nespretnim auto-golom Adrijana Dijegeza, uz asistenciju bivšeg igrača Milana, Jensa Haugea. U drugom poluvremenu, Sondre Fet je gotovo udvostručio vođstvo, dok je Brede Moe postigao gol, ali je nakon provere u VAR sobi dosuđen prekršaj u napadu.

Bode Glimt je bio daleko bolji tim tokom celog meča, a revanš utakmica će pokazati koliko će Poljaci moći da se suprotstave njihovoj dominaciji. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog dvomeča, uz nadu da će Bode Glimt ostvariti istorijski uspeh za norveški fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading