PRED DUEL SA SRBIJOM! Oglasio se Kevin Durant! EVO šta kaže o "orlovima"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistao je u prvom duelu grupne faze.

PRED DUEL SA SRBIJOM! Oglasio se Kevin Durant! EVO šta kaže o "orlovima"!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država lako je stigla do polufinala Olimpijskih igara, ali sada ih očekuje treći meč ove godine protiv selekcije Srbije.

Najbolji akter utakmice prvog kola grupne faze, Kevin Durant je pred duel sa Pešićevim "orlovima" naglasio da će ključni faktor biti želja za pobedom, ističući važnost motivacije i upornosti u ovom susretu.

 - Poznaju nas. Mi shvatamo kako smo mi došli dovde, shvatamo i mi njih. Biće do toga ko želi pobedu više. Gledaćemo snimak, proučićemo njihove navike i sve te stvari - rekao je Durent.

Posle ubedljive pobede u grupnoj fazi nad Srbijom, američki košarkaši su svesni da ih očekuje zahtevan meč protiv naše selekcije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kevin Durant

As Finiksa je, podsetimo, obeležio utakmicu na startu takmičenja, kada je šutirao besprekorno, naročito u prvom poluvremenu.

Popularni "Durantela" je bio bez promašaja iz igre do odlaska na odmor, upisavši 21 poen i ostvarivši jedan skok. Impresivno, šutirao je 3/3 za dva poena i 5/5 za tri poena, uz indeks korisnosti +22. Na kraju je meč završio sa 23 poena i, uz Lebrona Džejmsa, bio najzaslužniji za ubedljivu pobedu 110:84.

Pre toga su Amerikanci savladali Srbiju na pripremnom turniru pred OI u Abu Dabiju, ali tada Kevin Durent nije bio u sastavu SAD. Nadamo se da u sutrašnjem meču neće biti tako raspoložen, kao na premijeri Grupe C.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading