PRIŽELJKUJE FINALE SA HRVATIMA! Reprezentativac Srbije o velikoj POBEDI nad Grčkom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" nastavljaju pohod ka zlatnoj medalji.

PRIŽELJKUJE FINALE SA HRVATIMA! Reprezentativac Srbije o velikoj POBEDI nad Grčkom!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo selekcija Srbije igraće u polufinalu Olimpijskih igara, pošto je u dramatičnom meču savladala Grčku rezultatom 12:11, golom kapitena Jakšića na dve sekunde pre kraja meča.

Reprezentativac Miloš Ćuk zadovoljan je trijumfom, koji je odigrao dobru utakmicu, naglašava da je četa Uroša Stevanovića formu tempirala za eliminacionu fazu takmičenja.

- Fizički i psihički izuzetno teška utakmica, dostojna četvrtfinala i prva da smo od početka do kraja igrali kako želimo. I to ne stoprocentno, već u nekoj meri, da prelomimo sve u svoju korist. Primili smo nesrećni gol, onda je Jakšić anulirao. Bićemo spremni za polufinale. Tempiranje forme nam je bilo za četvrtfinale, nismo očekivali da ćemo tako igrati loše u grupi, ali je danas bilo kako treba. Moramo da unapredimo igru za polufinale i finale - rekao je Ćuk.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miloš Ćuk

Posle tri poraza u grupi, dovodila se sumnja u ovu generaciju:

- Ne bavimo se drugima već nama, verovali smo u ovaj tim od starta.

Osvrnuo se potom i na ranu eliminaciju Španije koja je poražena od svetskog šampiona Hrvatske rezultatom (8:10), u prvom četvrtfinalnom duelu.

- Nije me iznenadilo, očekivao sam pobedu Hrvatske, nije mi govor tela Španaca ulivao poverenje danas u menzi. Može balkanski klasik u finalu, u stvari mi da prođemo, oni kako hoće - istakao je Miloš Ćuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading