SKANDAL U PARIZU! Reprezentativac UHAPŠEN zbog kokaina, pa OSLOBOĐEN! Evo i zbog čega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija na Olimpijskim igrama.

SKANDAL U PARIZU! Reprezentativac UHAPŠEN zbog kokaina, pa OSLOBOĐEN! Evo i zbog čega!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac australijske hokejaške selekcije na travi, uhapšen je na Olimpijskim igrama u Parizu, a potom dobio uslovnu krivičnu opomenu!

Tomas Krejg je najpre uhapšen pri pokušaju kupovine kokaina u "gradu svetlosti", saznaje agencija Frans pres iz policijskog izvora, iako je u nedelju igrao u meču protiv Holandije u četvrtfinalu turnira za muškarce na najvećem sportskom planetarnom događaju.

Igrač selekcije Australije je uhapšen, pošto su policajci bili „očevici transakcije kokaina“ ispred jedne zgrade u prestonici Francuske.

 

 

Krejgu je određen policijski pritvor, ali je tokom dana ukinut jer mu je tužilac odredio uslovnu krivičnu opomenu, koja predviđa da se prestupnik mora uzdržavati novog krivičnog dela, pod pretnjom pokretanja istrage o počinjenom krivičnom delu ukoliko taj gest ponovi.

Prema izvorima iz policije, organi reda su kod Tomasa Krejga pronašli oko jedan gram kokaina.

- Možemo potvrditi da je član hokejaškog tima u pritvoru, nakon što je uhapšen u Parizu. Za sada nismo dobili informaciju o podignutoj optužnici - stoji u saopštenju Olimpijskog odbora Australije, a Krejgov advokat je odbio da komentariše ovu situaciju.

Prema francuskom zakonu uvedenom 2020. godine, osobe uhapšene s manje od pet grama kokaina mogu da se na licu mesta suoče s kaznama od 150 evra. Međutim, nedavno usvojeni zakoni još uvek navode i mogućnost zatvorske kazne od godinu dana u slučaju ozbiljnijih optužbi. Ipak, on je kasnije oslobođen i zaradio je samo uslovnu krivičnu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading