RINTALI SMO CELO LETO KAO KONJI! Hit izjava Ranđelovića nakon plasmana u polufinale OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pokazala karakter šampion!

RINTALI SMO CELO LETO KAO KONJI! Hit izjava Ranđelovića nakon plasmana u polufinale OI!

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Grčku rezultatom 12:11 u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Naš nacionalni tim uspeo je da se plasira u polufinale ovog prestižnog takmičenja, a tamo ćemo sastati sa boljim iz duela Amerike i Australije. Sava Ranđelović, jedan od ključnih igrača, istakao je da su se momci skupili i borili od prvog do poslednjeg momenta, ne posustajući ni u jednom trenutku

- Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe, daće 200 posto - poručio je Nišlija i nastavio:

- Australija? Ne bih imao ništa protiv, ali ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo je repriza finala prošlih OI i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici što su igrali protiv nas - istakao je Ranđelovića.

Nakon velike borbe i neizvesnosti, vaterpolisti Srbije su uspeli da ostvare značajan uspeh na Olimpijskim igrama, obezbedivši plasman u polufinale. Sada sledi period priprema i fokusiranja na naredne izazove, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak takmičenja i nove sportske podvige naših vaterpolista

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading