NOVAK NIKAD EMOTIVNIJI! "Moja deca su SPAVALA sa zlatnom medaljom! Retki su trenuci"...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

NOVAK NIKAD EMOTIVNIJI! "Moja deca su SPAVALA sa zlatnom medaljom! Retki su trenuci"...

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković pokazao je još jednom svoju ljubav prema svojoj državi, tako što je prošetao "stazom pobednika" ispred Ajfelovog tornja u Parizu, visoko podižući srpsku zastavu.

Tokom razgovora za RTS, srpski as je otkrio da je posebno zadovoljan što je imao priliku da slavi sa porodicom zlato osvojeno na Olimpijskim igrama.

- Da, apsolutno, mnogo sam zahvalan što su tu, što su imali priliku da dožive i iskuse sve što sam ja na terenu. Gledali su uživo nekoliko sportova sa nama, olimpijada je nešto posebno, u četiri godine, nositi svoju zastavu na leđima je stvarno nešto posebno - rekao je Đoković.

Republika

Foto: Profimedia

 

Kris Evert je rekla da ste najbolji, ali je oduševljena vašim odnosom prema porodici, glasilo je pitanje voditelja?

- Mnogo joj hvala, video sam tu njenu izjavu. Laskaju reči od legendarne šampionke, koja je obeležila eru našeg sporta. Trudio sam se uvek da dam maksimum na terenu, nekad to nije bilo dovoljno, sada je uspelo, ali nikada se nisam predavao kada igram za Srbiiju. To je jedno nadahnuće, to ne morate da tražite drugde, to je ogromna čast i obaveza, svih ljudi koji su obeležili srpsku istoriju sporta - dodaje olimpijski šampion.

Na kraju je otkrio da li je spavao sa medaljom:

- Moja deca su, oni su uzeli, retki su trenuci kada sam sa njom - istakao je Đoković.

Podsetimo, Nole je do najsjajnijeg odličja stigao pobedom nad Karlosom Alkarazom iz Španije, koga je savladao u dva seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading