NIŠTA JOŠ NIJE URAĐENO! Veliko UPOZORENJE Strahinje Rašovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva triler završnica vaterpolista Srbije.

NIŠTA JOŠ NIJE URAĐENO! Veliko UPOZORENJE Strahinje Rašovića!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Grčku rezultatom 12:11 u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Naš nacionalni tim uspeo je da se plasira u polufinale ovog prestižnog takmičenja, a tamo ćemo sastati sa boljim iz duela Amerike i Australije. Nakon meča, svoje utiske izneo je i Strahinja Rašović.

- Čestitke ekipi, drugovima i trenerima. Ništa nije urađeno, samo četvrtfinale, posle kog moramo ostati na zemlji - naveo je Rašović.

Naš tim za rivala u narednom meču može da ima Sjedinjene Američke Države ili Australiju, koji igraju svoj četvrtfinalni meč.


- Nema se puno vremena za slavlje, okrećemo se polufinalu i što pre da se regenerišemo fizički i emotivno - istakao je on.

Što se načina na koji je tim pobedio tiče, istakao je da je zasluga ekipe.

- Pobeda je plod timske igre, igralo nas je 13 i nebitno jesu li iskočili pojedinci, bitno je zajedništvo. Kad smo gubili, rekao sam da verujemo i to se pokazalo - jasan je Strahinja Rašović.

Ovaj veliki uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije izazvao je oduševljenje širom zemlje, a sigurno je da će se navijači sa nestrpljenjem pripremati za naredne utakmice.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading