DA LI STE IKADA VIDELI VEĆU RAZLIKU U VISINI IZMEĐU DVA KOŠARKAŠA?! Ova slika sa OI je NEREALNA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 57 centimetara razlike!

DA LI STE IKADA VIDELI VEĆU RAZLIKU U VISINI IZMEĐU DVA KOŠARKAŠA?! Ova slika sa OI je NEREALNA (FOTO)

Foto: Profimedia

Francuska i Japan trenutno vode neočekivano rovovsku bitku u drugoj rundi Grupe B na košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama! Domaća selekcija je ostvarila solidnu prednost nakon prve donice, ali, kako je vreme prolazilo, Japanci su je "topili", pa je trenutno samo dva poena razlike u poslednjoj deonici. U centru pažnje je definitivno Rui Haćimura koji je potpuno razbio "trikolore" sa 24 poena, ali je sada isključen, pa će drugi morati da "povuku".

Kod Francuza je najefikasniji Furnije sa 11, a samo poen manje ima superstar Viktor Vembanjama koji je bio jedan od dva aktera nerealne slike koja stiže iz Lila.

Naime, as San Antonio Sparsa visok 222 centimetra, našao se u više momenata u borbi sa čak 55 centimetara nižim Japancem Jukijem Togašijem, a fotografi su zabeležili ovaj neverovatni momenat razlike u visini.

Pored moćnog Francuza, omaleni Japanac zaista izgleda kao igračka. Mnogima je teško da vode bitke sa dugonogim Vembanjamom, ali Togašiju tek.

Što se tiče situacije u njihovoj grupi, Nemačka je trenutno prvoplasirana posle ubedljive pobede nad Japancima u prvom kolu, što je dokaz da svetski šampioni imaju najveće ambicije i na ovom turniru. Francuzi su pobedili Brazil u prvoj rundi, ali imaju neočekivano mnogo problema protiv tima iz "zemlje izlazećeg sunca". Biće izuzetno interesantno videti rasplet ove grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

30.07.2024 20:01

Lepo sudije oteše pobedu Japancima. Šta bi tek nama radili??? Sramota!