KIRJOS STAO NA STRANU ĐOKOVIĆA I BRUTALNO UĆUTKAO NAVIJAČA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Ja volim Novaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je ljudina Nik.

KIRJOS STAO NA STRANU ĐOKOVIĆA I BRUTALNO UĆUTKAO NAVIJAČA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Ja volim Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Nakon ubedljive pobede nad Rafaelom Nadalom rezultatom 2:0 (6:1, 6:4) Novak Đoković nastavlja da dominira teniskim terenima i sigurno ide ka osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. S obzirom na to koliko je očiju bilo uprto u "poslednj ples" Srbina i Španca, vladalo je ogromno interesovanje za meč, a očekivano, većina je Navijala za Rafu, pa je pobeda Novaka izazvala reakcije među njegovim protivnicima i kritičarima.

Jedan od takvih kritičara je Fred Mejer, koji je javno izrazio negativno mišljenje o Novaku Đokoviću na društvenim mrežama. Mejer, pored svog imena na Tviteru, ima zastavu lažne države Kosovo, a postavio je pitanje da li postoji teniski fan koji voli Novaka, osuđujući njegovo ponašanje na terenu. 

 

 

- Da li postoji jedan nesrpski teniski fan koji voli ovog lika (Novaka Đokovića)? Njegovo ponašanje na terenu je užasno i ne mogu da zamislim da neko uopšte i može da podržava ovakvo smeće - napisao je ovaj Arnaut na društvenoj mreži Tviter.

Nik Kirjos, poznat po svojim kontroverznim izjavama, brzo je odgovorio Mejeru na Tviteru ućutkavši ga za sva vremena sa samo tri reči.

Ja ga volim - odgovorio mu je Kirjos.

Tako je Nik još jednom potvrdio kolika je ljudina i koliko dobar odnos ima sa Đokovićem, a zbog ovakvih poteza ga voli i sve više navijača iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading