"BOG JE VELIK!" Oglasila se Španovićka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška je uvek tu.

"BOG JE VELIK!" Oglasila se Španovićka

Foto: Profimedia

Ivana Vuleta

Naša atletičarka, Ivana Španović, nije mogla da prosusti priliku a da ne čestita našim reprezentativcima Damiru Mikecu i Zorani Arunović na osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji u disciplini 10 metara vazdušni pištolj.

Srpski strelci su postigli izvanredan uspeh, nadmašivši turski par Seval Ilajda Tarhan i Jusuf Dikec rezultatom 16:14 u finalu održanom u Šaterou.

Ivana je pratila njihov nastup i putem društvene mreže Instagram uputio im iskrene čestitke.

Ona nije krila svoje oduševljenje uspehom Mikeca i Zorane na prestižnom takmičenju. Svoju podršku i čestitke uputila je putem društvene platforme rečima "Bog je velik", osnažujući tako timski duh među sportistima.

Foto: Instagram/Printscreen

Ivana pruža podršku Mikecu i Zorani

Iako Španovićka čeka 6. avgust i svoj prvi nastup na Igrama u Parizu, to je nije omelo da podrži svoje sunarodnike.

Ona se sprema za svoj nastup u skoku u dalj. Kao jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki, Ivana ima velike ambicije i predstavlja jedan od najvećih sportskih aduta za medalju u kategoriji skok u dalj.

Njeni dosadašnji rezultati i pripreme sugerišu da će biti jedan od glavnih favorita za medalju u svojoj disciplini.

Ivana je prošle godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu, potrđujući svoju dominaciju na evropskoj sceni, a njen kontinuitet dobrih rezultata daje veliku nadu za uspeh na predstojećim Olimpijskim igrama.

Ivana će svoj nastup imati u drugoj polovini Olimpijskih igara, a ljubitelji atletike u Srbiji i širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njen skok, nadajući se novom velikom uspehu i medalji za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading