KAKAV EMOTIVNI ZAPLET NA OLIMPIJADI! Takmičarka rekla sudbonosno "DA" ispod AJFELOVE KULE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pariz sada ima pravu čar - sve vrvi od ljubavi!

KAKAV EMOTIVNI ZAPLET NA OLIMPIJADI! Takmičarka rekla sudbonosno "DA" ispod AJFELOVE KULE!

Foto: pixabay.com

Olimpijske igre u Parizu i dalje oduševljavaju gledaoce širom sveta, ne samo sjajnim sportskim nadmetanjima, već i nekim neočekivanim događajima van terena. Jedan od tih događaja jeste romantična prosidba španske džudistkinje Laure Martinez, koja je iznenadila mnoge svojom emotivnom odlukom.

Pod samim Ajfelovim tornjem, simbolom Pariza i Francuske, Laura je rekla "da" svom partneru, stvarajući nezaboravan trenutak za oboje.

Prosidba je privukla pažnju javnosti i postala tema brojnih razgovora na društvenim mrežama. Laura je ovaj poseban događaj podelila na svom Instagram profilu, gde je sa svojim pratiocima podelila srećne trenutke.

Slike i video snimci ovog romantičnog gesta, koji se odigrao pod jednim od najpoznatijih svetskih simbola ljubavi i romantike, izazvali su oduševljenje i pozitivne reakcije.

Olimpijske igre su poznate po svojim izvanrednim sportskim događajima, ali ovaj trenutak pokazuje da se ljubav i radost mogu naći i van sportskih terena.

Laura Martinez, koja se takmiči u džudu, ovim je gestom dodatno obogatila atmosferu Igara, pokazujući da se magični trenuci mogu dogoditi bilo gde i bilo kada.

Pored ovog romantičnog događaja, Laura Martinez je imala i uspešan nastup na Olimpijskim igrama, što je dodatno doprinelo njenom posebnom iskustvu u Parizu.

Njena prosidba pod Ajfelovim tornjem postala je simbol ljubavi i radosti, inspiracija mnogima, i pokazatelj da su Olimpijske igre više od samog sportskog takmičenja – one su mesto gde se stvaraju nezaboravne uspomene.

Ova priča o prosidbi dodatno je obogatila Olimpijske igre u Parizu i pokazala da se van terena dešavaju jednako zanimljive stvari kao i na sportskim borilištima. Publika će s nestrpljenjem pratiti dalje nastupe Laure Martinez, kako u ljubavi, tako i u sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading