DOBRIĆ PRED PORTORIKO PORUČIO: ''Trebalo bi više da se koncentrišemo na to''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuje veoma važan duel.

DOBRIĆ PRED PORTORIKO PORUČIO: ''Trebalo bi više da se koncentrišemo na to''!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra od 17.15 igra svoj drugi duel na Olimpijskim igrama u Parizu protiv selekcije Portorika. Izabranici Svetislava Pešića su prvu utakmicu na ovom prestižnom takmičenju poraženi od SAD, pa će sada tražiti prvu pobedu i sigurno će sa velikom motivacijom ući u ovu utakmicu.

Bek ''orlova'' Ognjen Dobrić ističe da srpska selekcija neće potceniti Portoriko, naglašavajući da su protivnici pokazali kvalitet na prethodnim utakmicama.

- Samim plasmanom sa turnira na kom su učestvovali Italija i Litvanija pokazali su kvalitet, konkretno kroz utakmice. Stvarno ne treba nikoga potcenjivati, a tu utakmicu treba da odigramo maksimalno – svih 40 minuta - rekao je Dobrić i dodao:

- Igraju veoma dobro u tranziciji, sa mnogo šuteva za tri poena. Imaju odlične, opasne bekove, više šutiraju nego što prodiru. Trebalo bi više da se koncentrišemo na to i da zaustavimo njihovu tranziciju. Sve ostalo je na nama. Mislim da imamo prednost u kvalitetu, ali to moramo da pokažemo. Papir je jedno, teren je drugo - naveo je igrač Crvene zvezde.

Foto: Profimedia

Ognjen Dobrić

Dobrić je poručio da ne razmišljaju o trećem mestu.

- To se nikad ne zna. Naravno, ne razmišljamo o trećem mestu, već o pobedama na preostala dva meča. Za to treniramo, fokusirani smo, ekipa je zdrava i spremna, pa jedva čekamo te utakmice - jasan je Ognjen Dobrić.

Ovo će biti odlična utakmica i prlika da se ''orlovi'' iskupe za poraz od Amera. Srbije je favorit na ovom meču i za drugo mesto u grupi. Sa druge strane ovi rivali se odlično poznaju pošto su odmerili snage na Mundobasketu prošle godine u Manili kada je naš nacionalni tim dobio rezultatom 94:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading