NIŠTA OD MEDALJA ZA BARNU I STJEPANOVIĆA! Srpski plivači stali u polufinalu, ali Veljine reči HRABRE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta za naše sportiste...

NIŠTA OD MEDALJA ZA BARNU I STJEPANOVIĆA! Srpski plivači stali u polufinalu, ali Veljine reči HRABRE!

Foto: Tanjug/AP

Plivači Srbije Andrej Barna i Velimir Stjepanović završili su takmičenje na Olimpijskim igrama u polufinalu na 100 metara slobodno, pošto nisu uspeli da ostvare rezultate koji bi im obezbedili plasman u dalji tok takmičenja. 

Andrej Barna završio je na sedmom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 48.11 sekundi, u disciplini 100 metara slobodnim stilom. U drugoj polufinalnoj trci, Stjepanović je takmičenje završio kao osmi sa vremenom 48.78.

Ukupno, Barna je ukupno završio kao 14. dok je Stjepanović u polufinalu ukupno zauzeo 16. mesto. Pan Žanle je obezbedio finale kao prvi sa rezultatom 47.11.

Ipak, Stjepanović ističe da je ponosan na sebe.

- Iskreno, kad se pogleda celina i čitava slika za mene ovo je izuzetno dobro. Ja sam u februaru morao da menjam trenera. U pet meseci sam uspeo da izmem normu i postanem evropski prvak ponovo sa tri sjajna momka. I onda sam ponovo morao na to odmaranje za Olimpijske igre, ali, uživao sam. Prvi dan takmičenja bio je jako loš za mene. Onda sam imao 200 kraul gde sam se popravio, odmaklo mi je polufinale zamalo. Uspeo sam sad da se izborim za polufinale za 100 kraul. Nažalost mi nije išla trka po podne tako dobro, ali svakako sam ponosan na sebe i idemo dalje. Uživao sam, nažalost ovo je kraj za mene na Olimpijskim igrama, ali nije kraj za plivački tim. Ima još Anja Crevar sutra i Barna na 50 kraulu - rekao je Velimir Stjepanović nakon eliminacije.

Zanimljivo, rumunski plivač srpskog porekla David Popovići je takmičenje završio sa vremebnom 47.66 i plasirao se u finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading