ZLATNI OLIMPIJCI DOČEKANI OVACIJAMA U SRPSKOJ KUĆI U PARIZU! Damir poželeo sreću našim sportistima, Zorana opet emotivna zbog Bobane (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nadam se da je, gde god da je, ponosna na nas"

ZLATNI OLIMPIJCI DOČEKANI OVACIJAMA U SRPSKOJ KUĆI U PARIZU! Damir poželeo sreću našim sportistima, Zorana opet emotivna zbog Bobane (VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentativci Srbije Damir Mikec i njegova partnerka u streljaštvu Zorana Arunović, postigli su veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje u disciplini miks 10 metara vazdušni pištolj na Olimpijskim igrama u Parizu.

Bila je to prva medalja za Srbiju posle četiri dana u prestonici Francuske, a kako je Mikec i naveo po završetku ceremonije, nadamo se da će, kao što je započeo "trend" osvajanja odličja među Srbima i u Tokiju, to biti slučaj i ovoga puta.

Damira i Zoranu slavi cela Srbija još od jutros potpuno opravdano, a sada su i oni imali prilike da osete koliko su celu naciju učinili ponosnom. Naime, zlatni olimpijci stigli su u Srpsku kuću u Parizu, gde je organizovan program posvećen njima.

 

 

To mesto predstavlja "malu" Srbiju i naše korene usred Pariza, pa je veče počelo prelepim nastupom naših folklorašica.

Nakon toga, usledili su govori Damira i Zorane koji nisu mogli da skinu osmeh sa lica.

 

 

Ipak, nije moglo ni bez teških momenata. Na konferenciji za medije nakon osvajanja zlatne medalje, Zorana je govorila o pokojnoj Bobani Momčilović Veličković, srpskoj reprezentativki koja je preminula pre četiri godine nakon porođaja. I sada je istakla koliko je, od trenutka kada je otišla osoba koju je, kako je navela, viđala više nego rođenu majku, želela da osvoji medalju na najvećem sportskom takmičenju na svetu i posveti je njoj.

 

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading