AMERI SU PROSTACI KAKVIH NEMA! OVO je Edvards SIMULIRAO kada je Srbija primila koš (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrate košarku dobro, ali ponašanje...

AMERI SU PROSTACI KAKVIH NEMA! OVO je Edvards SIMULIRAO kada je Srbija primila koš (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od američkog drim-tima na otvaranju Olimpijskih igara rezultatom 110-84.

"Orlovi" su, uprkos rezultatu, prikazali veoma dobru igru, koja je, pak, trajala sve dok se nije pojavio jedan čovek - Kevin Durent. Zahvaljujući asu Finiksa, koji se vratio na teren prvi put posle povrede, Ameri su vodili na kraju prve četvrtine, dok su na poluvremenu imali +9 jer je Durent šutirao bez promašaja - neverovatnih 8/8 iz igre i 5/5 za tri.

Odmah iza njega na listi strelaca na današnjem meču jeste Lebron Džejms koji je ipak ostao u centru pažnje zbog jednog veoma nesportskog poteza, baš kao i Džoel Embid.

Ali nisu oni jedini, budući da je Entoni Edvards takođe pokazao prostačko ponašanje nešto kasnije.

Da se ne bismo iražavali vulgarno, možete u videu pogledati kako se to poneo kraj aut linije nakon jednog koša Amerike. Ovo nije prvi put da to radi on, a i generalno svi Ameri poznati su po ovakvim ispadima.

Što se tiče prethodno pomenutog dvojca, samoprozvani "kralj" iz čista mira je uhvatio Petruševa pod košem i bukvalno ga patosirao bez ikakve potrebe, a samo nekoliko trenutaka kasnije u nastavku akcije, "Amer" zvani pobegulja, Džoel Embid, uhvatio je Avramovića i totalno nesmotreno ga povukao, te pokušao da se izvuče tako što mu je "pružio ruku" da ustane. Nesumnjivo je da igraju sjajnu košarku, ali ponašanje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading