SUDBINA: Damir otkrio zapanjujući podatak! I kamen bi zaplakao!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

30.07.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto je neverovatno da se ovakve stvari mogu dogoditi i poklopiti.

SUDBINA: Damir otkrio zapanjujući podatak! I kamen bi zaplakao!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Reprezentativac Srbije Damir Mikec i njegova sportska partnerka Zorana Arunović, postigli su veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje u disciplini miks 10 metara vazdušni pištolj na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj trijumf predstavlja drugu olimpijsku medalju za Damira Mikeca, koji je prethodno osvojio srebro u Tokiju. Njihov uspeh izazvao je emotivne reakcije kod oboje, a posebno je Damir Mikec istakao da je ovo više nego zasluženo i da je pobeda posvećena nekim veoma važnim osobama u njihovim životima.

Na konferenciji za medije nakon osvajanja zlatne medalje, Zorana Arunović je govorila o pokojnoj Bobani Momčilović Veličković, srpskoj reprezentativki koja je preminula pre četiri godine nakon porođaja. Ovo snažno sećanje naglasilo je emotivnu dubinu ovog trijumfa i pokazalo koliko su ovi sportisti posvećeni svojim kolegama i prijateljima.

Damir Mikec je takođe izrazio svoju emotivnu stranu, prisetivši se svoje pokojne majke i otkrivši jednu neverovatnu slučajnost. Datum rođenja Damirove majke poklopio se sa brojem njegove akreditacije na Olimpijskim igrama. Ovo je dodatno naglasilo emotivnu dubinu njihovog trijumfa i pokazalo koliko su se njihove lične priče isprepletale sa njihovim sportskim uspesima:

- Datum rođenja moje pokojne majke bio je boj broj akreditacije i to sigurno nije slučajnost. Dan posle njene godišnjice smrti otišao sam u Tokio i osvojio medalju, a sada ovo - istakao je zlatni srpski strelac.

 

 

Nakon ovakvog podviga, jasno je da pobeda nije samo sportski uspeh, već i emotivno ispunjenje za ove izuzetne sportiste. Njihova predanost, istrajnost i duhovna snaga su se pokazali kao ključni faktori u osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija može biti ponosna na ove izuzetne sportiste i njihov neverovatan uspeh.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading