''ZVAĆEMO NOVAKA ZA SLEDEĆI MEČ'': Podraščanin otkrio ključnu greška protiv Slovenije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Imali smo utakmicu sličnu vaterpolistima, jednostavno je takav bio dan'' - navodi Podraščanin.

''ZVAĆEMO NOVAKA ZA SLEDEĆI MEČ'': Podraščanin otkrio ključnu greška protiv Slovenije!

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u važnom meču na Olimpijskim igrama od Slovenije sa 3:0 u setovima. Nakon meča, Marko Podraščanin je naglasio da je ključna razlika bila u manjem broju grešaka, boljoj odbrani i pokazanom napretku u odnosu na prvu utakmicu.

- Zaslužena pobeda Slovenija, bili su organizovaniji. Igramo poen za poen, onda dođe jedan njihov server i naniže osam servisa što je nedopustivo na ovom nivou. Bili smo autsajderi protiv Francuske, a odigrali smo bolje. Manje su grešili, bolje se branili i pokazali smo malo u odnosu na prvu utakmicu. Imamo vremena da se spremimo, ili idemo u četvrtfinale, ili kući. Spremićemo se, imamo vremena da se odmorimo iako se danas nismo ni umorili. Treba da igramo našu igru, a ne tuđu - poručio je sjajni odbojakš.

Srbija je bolje odigrala protiv jačeg protivnika kada je na tribinama bio Novak Đoković.

- Zvaćemo Novaka da nas bodri na sledećem meču, nadamo se da će se nastaviti s ovim prvim osvojenim zlatom. Imali smo utakmicu sličnu vaterpolistima, jednostavno je takav bio dan i nadamo se da će biti bolje protiv Kanade - rekao je Podraščanin.

Ovogodišnje Olimpijske igre donele su i promene u sistemu takmičenja. Plasman u četvrtfinale izboriće po dve prvoplasirane reprezentacije iz tri grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije. Nakon završetka takmičenja po grupama, napraviće se tabela osam selekcija na osnovu rezultata u grupama, kako bi se odredio raspored četvrtfinalnih utakmica, odnosno projektovanog polufinala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading