JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA LOM U KUĆI SVOG PARTNERA! Isplivao snimak HAOSA, voditeljka Pinka SKOČILA na Dragana! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešavalo iza zidina vile u Grockoj!

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA LOM U KUĆI SVOG PARTNERA! Isplivao snimak HAOSA, voditeljka Pinka SKOČILA na Dragana! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Voditeljka jutarnjeg programa na televizji Pink, Jovana Jeremić, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a sada je svojim pratiocima priredila neočekivano iznenađenje iz svog luksuznog doma u Grockoj. Naime, Jeremiećva je na svom Instagram profilu podelila video snimak iz vile "Jovana", otkrivajući delić atmosfere sa privatne zabave koju je organizovala sa svojim partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem.

Kako se može videti u video-snimku koji je popularna  voditeljka podelila sa svojim pratiocima, u jednom momentu se dohvatila mikrofona i započela da sa pevanjem hita "Večera" popularne folk pevačice Viki Miljković. Uz nju, sve vreme je prisutan i njen partner Dragan, koji se u jednom trenutku pridružio svojoj partnerki i zaigrao sa njom, što je kamera i usnimila.

Inače, kako smo već pisali, raskošni dom u kojem Jovana Jeremić i Dragan Stanković provode vreme predstavlja pravu oazu luksuza. Nalazi se u Begaljici, pod opštinom Grocka, a već na ulazu u dvorac dočekuju vas dva velika gipsana lava, najavljujući luksuz koji se krije iza njih. Ono što svakako privlači pažnju jeste činjenica da je celo imanje opasano velikom ogradom od kamena, što još više budi znatiželju i pitanje šta se dešava iza nje.

Osim toga, u dvorištu se može primetiti još jedna velika kuća, koja je nedovršena, a šuškalo se da će upravo u njoj Dragan živeti sa Jovanom. Pored porodične kuće, baš ovde nalazi se i Draganova porodična firma, koja proizvodi hleb i pekarske proizvode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading