NIKOLA JOKIĆ JE SRCE I DUŠA OVE SRBIJE: Bez njega na parketu, "orlovi" su dali SVEGA 3 POENA Americi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Denvera je opet školovao Embida

NIKOLA JOKIĆ JE SRCE I DUŠA OVE SRBIJE: Bez njega na parketu, "orlovi" su dali SVEGA 3 POENA Americi

Foto: Starsport

Jokić protiv Dejvisa

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od američkog drim-tima na otvaranju Olimpijskih igara rezultatom 110-84.

"Orlovi" su, uprkos rezultatu, fenomenalno ušli u meč. Aleksi je trebalo manje od pola minuta da ukrade prvu loptu i zabeleži lake poene, a njegova dobra energija proširila se na ostale saigrače, poenterski najviše Dobrića i Petruševa, ali po načinu na koji je razigravao saigrače na terenu, i na Nikolu Jokića. Zahvaljujući njima, Stiv Ker je posle samo nekoliko minuta morao da zove tajmaut pri rezultatu 10-2 za Srbiju. Ipak, na Jokarinu dominaciju, još jače je odgovorio Kevin Durent, koji je večeras izašao kao pobednik. Šutiravši bez promašaja u prvom poluvremenu bio je najzaslužniji za to što se SAD odlepio i kasnije samo povišavao prednost.

Eh, a šta bi bilo da je mogao svih 40 minuta da igra Jokić...? Naime, sledeći podatak zvuči nerealno, ali - Nikola je na terenu proveo 31 minut, a za to vreme timovi su bili "na nuli", tačnije, rezultat je bio 81-81! Bez Jokića, Srbija je postigla svega tri poena i bila u minusu 26, koliko je iznosila i konačna razlika na kraju meča! Ovaj podatak govori da je Nikola Jokić srce i duša ove Srbije u Francuskoj i da će morati da nastavi u istom ritmu ne bismo li košarkaše opet dočekivali na balkonu. Naravno, ne bi to bilo moguće bez saigrača koji ga sjajno prate, ali za razliku od prošle godine i Manile, "orlovi" u Lilu imaju novog predvodnika čete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dragoljub

28.07.2024 21:29

NASA EKIPA JE LOSA NEMOJ DA SE LAZEMO KOLIKO SMO TRICA UBACILI KOLIKO SMO LOPTI NNEPOTREBNO IZGUBILI JEBITESE