NAPREDAK NEMA GDE DA DOČEKUJE PROTIVNIKE?: Partizan zbog OVOG izbacio Kruševljane iz Humske!

Autor:

Sport

30.07.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je promenilo sve.

NAPREDAK NEMA GDE DA DOČEKUJE PROTIVNIKE?: Partizan zbog OVOG izbacio Kruševljane iz Humske!

Foto: Starsport

Uzbudljiv početak nove sezone Superlige Srbije obeležila je neobična situacija u kojoj je Partizan, umesto da bude gost, igrao na svom stadionu protiv Napretka. Razlog za ovu bizarnu situaciju bio je rad na terenu Napretka, zbog čega su Kruševljani privremeni dom pronašli na stadionu u Humskoj. Ova neobična okolnost privukla je pažnju javnosti i unela dozu humora u fudbalske događaje.

Nakon debakla Partizana od strane kijevskog Dinama (6:2), situacija između Partizana i Napretka dodatno se zakomplikovala. Kruševljani su na svom X nalogu u šali postavili provokativno pitanje koje je izazvalo negativnu reakciju crno-belih. To je dovelo do otkazivanja domaćinstva Napretku na stadionu u Humskoj, a kao rezultat toga, prvoligaš iz Kruševca će privremeno igrati u Lazarevcu.

 

Ove neobične situacije u Superligi Srbije dodatno su produbile kontroverze koje prate fudbal u zemlji. Pitanje gostoprimstva, zamena domaćinstva i sukobi između klubova dodatno su istakli izazove s kojima se suočavaju fudbalski timovi u Srbiji.

Očekuje se da će ova situacija privući pažnju javnosti i izazvati raspravu o sportskom ponašanju, ali i o organizaciji takmičenja u Superligi Srbije. Navijači, kao i ostali ljubitelji fudbala, sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja u srpskom fudbalu. Ovo je pokazatelj kako neka komična situacija može da preraste u ozbiljnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading