TEJLOR SVIFT VAN SEBE NAKON BRUTALNOG UBISTVA NA ČASU PLESA! Napadač nasrnuo nožem na DECU na radionici inspirisanoj pevačicom!

Autor:

Zabava

30.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna muzička zvezda se oglasila nakon napada i izjavila saučešće porodicama stradalih.

TEJLOR SVIFT VAN SEBE NAKON BRUTALNOG UBISTVA NA ČASU PLESA! Napadač nasrnuo nožem na DECU na radionici inspirisanoj pevačicom!

Foto: Tanjug/AP

Pevačica Tejlor Svift se oglasila na Instagramu nakon napada u Sautportu na radionici koja je posvećena njoj, a na kojoj se dogodio brutalan napad sa smrtnim ishodom. Troje dece je ubijeno, nakon što je u ponedeljak napadač sa navučenom kapuljačom i medicinskom maskom na licu ušao u radionicu u ulici Hart u Sautportu i počeo da nožem napada prisutne. Bio je to čas plesa na kojem su se slušale pesme slaven Tejlor Svift.

Policija je saopštila da je 17-godišnjak uhapšen i da mu se na teret stavljaju ubistvo i pokušaj ubistva. On je i dalje u pritvoru, a policija je potvrdila da su dve odrasle osobe takođe teško povređene. Lijan Lukas koja je organizovala ovaj čas bila je među onima koji su hitno prebačeni u bolnicu i sada se bori za život.

Foto: printskrin/instagram.com/taylorswift

 

Tim povodom Tejlor Svift se oglasila na Instagramu.

Horor jučerašnjeg napada u Sautportu me obuzima konstantno, u potpunom šoku sam. Gubitak života i nevinosti, i užasne traume nanete svima koji su bili tamo, porodicama i osoblju hitne pomoći i policajcima koji su izašli na teren. To su bila samo mala deca na času plesa.  Ne znam kako da prenesem svoje saučešće ovim porodicama - napisala je pevačica.

Inače, pevačica je nekoliko puta bila na meti napada manijaka, a početkom 2024. godine poslednji u nizu progonitelja uhapšen je ispred zgrade u Njojorku u kojoj pevačica stanuje. Muškarac "David" je uhvaćen nakon što je navodno pokušao da viri u predvorje Tejlor Svift. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading