OGLASIO SE MUŽ PREMINULE BOBANE KOJOJ JE ARUNOVIĆ POSVETILA ZLATO U PARIZU: Moju radost je presecala tuga...

Autor:

Sport

30.07.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Preda mnom su bile slike moje Bobane sa evropskih i svetskih takmičenja..."

OGLASIO SE MUŽ PREMINULE BOBANE KOJOJ JE ARUNOVIĆ POSVETILA ZLATO U PARIZU: Moju radost je presecala tuga...

Foto: instagram/bobana.velickovic

Reprezentativac Srbije Damir Mikec i njegova partnerka u streljaštvu Zorana Arunović, postigli su veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje u disciplini miks 10 metara vazdušni pištolj na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na konferenciji za medije nakon osvajanja zlatne medalje, Zorana je govorila o pokojnoj Bobani Momčilović Veličković, srpskoj reprezentativki koja je preminula pre četiri godine nakon porođaja.

Bobanin suprug Miroslav Momčilović oglasio se posle njenog gesta.

- Kada sam čuo da su Zorana i Mikec osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, radovao sam se kao i svi. Moju radost je, ipak, na momente presecala i tuga. Preda mnom su bile slike moje Bobane sa evropskih i svetskih takmičenja. Čitav naš, zajednički, život. A, kada je Zorana kroz suze kazala da najsjanije olimpijsko odličje posvećuje i Bobani, oborile su me emocije. I zbog moje supruge koja nije zaboravljena. I zbog Zoranine ljudskosti. Pokazala je ono što je danas istinska vrednost - biti čovek zahvalan za prijateljstvo i kolegijalnost koji su naš streljački sportski tim krasili i dok je Bobana bila njihov deo. Hvala im za nezaborav i poštovanje - rekao je Miroslav za "Novosti".

A ovo je na konferenciji rekla Arunović:

- Te 2020. smo izgubili člana tima i više od toga, prijatelja. Govorila sam da ću uvek pričati o njoj jer nam je značila puno, zaslužila je da živi kroz nas i naš uspeh. U Tokiju sam htela da osvojim medalju kažem da je to za nju, ali koristim ovu priliku da kažem da ima svoj deo u ovoj mojoj medalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading