SKANDAL U PARIZU! Hrvatima oduzeli pobedi i dodelili je tzv. Kosovu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VAR učinio svoje.

SKANDAL U PARIZU! Hrvatima oduzeli pobedi i dodelili je tzv. Kosovu!

Foto: Profimedia

Drama na Olimpijadi u Parizu nije izostala ni u kategoriji do 63 kilograma za žene, gde se borba za bronzanu medalju pretvorila u pravu ludnicu. Nakon izuzetno uzbudljivog meča, bronzana medalja je otišla u ruke predstavnice tzv. Kosova, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Sve je bilo gotovo, Hrvatica Katarina Krišto je oborila protivnicu Lauru Fazliu i činilo se da će bronza pripasti Hrvatskoj. Međutim, situacija se naglo promenila kada je glavni arbitar doneo odluku o nedozvoljenom zahvatu, nakon što je VAR analizirao snimak. Krišto je zbog toga dobila kaznu, a budući da je već imala dva žuta kartona, automatski je izgubila meč, čime je bronzana medalja otišla u ruke predstavnice tzv. Kosova, izazivajući nevericu kod mnogih.

 

 

Ovo pokazuje da je u sportu postalo apsolutno sve moguće i da više na prvi mah ništa nije sigurno. Videćemo kako će ovo uticati na dalje takmičenje, a Katarina Krišto će sigurno žaliti dosta zbog ovog. Sa druge strane za Lauru Fazilu je ovo ogroman uspeh koji će pamtiti celog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading