OVO JE NAJEMOTIVNIJI MOMENAT IZ PARIZA: Olimpijac uzeo medalju, pa saznao da će postati OTAC MALOJ DEVOJČICI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dvostruki šampion

OVO JE NAJEMOTIVNIJI MOMENAT IZ PARIZA: Olimpijac uzeo medalju, pa saznao da će postati OTAC MALOJ DEVOJČICI (VIDEO)

Foto: Profimedia

Američki plivač Rajan Marfi saznao je da će postati otac devojčice trenutke nakon što je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj četvorostruki olimpijski šampion, star 29 godina, dodao je drugu bronzanu medalju svojoj kolekciji medalja - sada ima ukupno sedam - u ponedeljak uveče u trci na 100 metara leđnim stilom. Međutim, njegova noć postala je još posebnija nakon što je sišao sa postolja posle ceremonije dodele medalja.

 

 


Dok se Marfi kretao ka svojoj porodici, plakat koji je držala njegova verenica Bridžet Kontinen glasio je: "Rajane, devojčica je". Marfi je bio vidno presrećan dok je slavio podizanjem ruku iznad glave i osmehom na licu. Zatim je otišao do Bridžet u loži i zagrlio je, a onda joj je dao i prelepi poljubac. Par je u vezi od 2016. godine, a verili su se 2022. godine.

 

 

 

 


Marfi će se takmičiti i u trci na 200 metara leđnim stilom u sredu. On je rekorder Olimpijskih igara na 100 metara leđnim stilom sa vremenom od 51.85 sekundi, koje je postavio u Riju pre osam godina. Međutim, u Parizu je morao da se zadovolji bronzom, dok je Italijan Tomas Čekon osvojio zlato ispred Kineza Šua Đajua. To znači da je Marfi sada zauzeo prvo, drugo i treće mesto na 100 metara leđnim stilom na svakoj od poslednje tri Olimpijade.


Bilo je jasno da je Murfi bio presrećan zbog rezultata kako je saopštio na društvenim mrežama. Na Instagramu je rekao: "Ponovo na olimpijskom postolju! Ovaj osećaj nikada ne dosadi! Čestitke Čekonu i Šuu na sjajnoj trci. Slede trke na 200 metara leđnim stilom!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading