JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Vezista Zvezde se preselio u Izrael!

Autor:

Sport

30.07.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je dobar utisak, a sada kreće u nove izazove.

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Vezista Zvezde se preselio u Izrael!

Foto: Starsport

Fudbaler Kings Kangva napušta redove Crvene zvezde i seli se u izraelski klub Hapoel Ber Ševa. Nakon dve godine provedene na "Marakani", Kangva je odlučio da potraži novu fudbalsku avanturu, posebno nakon što je minule zime bio pozajmljen belgijskom Kortrajku. Očigledno je da za njega više nema mesta u Zvezdi, a to je potvrđeno i ovog prelaznog roka.

Foto: Starsport

Kings Kangva

Kangva je stigao u Crvenu zvezdu iz Arsenala iz Tule, a tokom svog boravka odigrao je 56 mečeva u crveno-belom dresu, postigao 12 golova i zabeležio devet asistencija. Za svoj dolazak u Zvezdu, ruskom klubu je isplaćeno 1,5 miliona evra. Ipak, prošle sezone Kangva je izgubio svoju ulogu u timu, posebno nakon što je u Ligi šampiona odigrao samo sedam minuta protiv Mančester sitija, dok je u Superligi već od oktobra bio izvan glavnog sastava.

Podsetimo, Kings Kangva je privukao pažnju ruskog kluba Pari Nižnji Novgorod, čiji je trener Saša Ilić. Klub je bio veoma zainteresovan za Kangvove usluge, a imajući u vidu njegovo prethodno iskustvo u ruskom fudbalu, veruju da bi se brzo prilagodio njihovom stilu igre. 

Pored zanimanja Pari Nižnjeg Novgoroda, mediji su takođe spominjali interesovanje banjalučkog Borca kao potencijalnog konkurenta za Kangvine usluge. Sa svojim novim timom, Zambijac će imati priliku da se oproba u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, pružajući mu tako novi izazov i mogućnost da pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading